ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα “Top 10” U.K. charts την εβδομάδα #35, 2022


 Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου το τραγούδι «Afraid To Feel» των LF System παραμένει στην κορυφή των βρετανικών Official Charts για όγδοη συνεχόμενη εβδομάδα!


Ενώ έχουμε και δύο νέες εισόδους στα Top 10:

Στην πρώτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 6, βρίσκεται το ολοκαίνουριο τραγούδι «My G» του Aitch με τον Ed Sheeran. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 19 Αυγούστου με το ντεμπούτο album του Aitch, με τίτλο «Close To Home». Το τραγούδι «My G» είναι αφιερωμένο στη 12χρονη αδελφή του ράπερ, η οποία πάσχει από σύνδρομο Down και είναι το σημαντικότερο άτομο στη ζωή του Aitch. Η μικρή Gracie λατρεύει τον Ed Sheeran και τραγουδάει συχνά τα τραγούδια του, γι’ αυτό ο αδελφός της προσκάλεσε τον Ed Sheeran να συμμετέχει στο τραγούδι που της αφιέρωσε και εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά. Τα έσοδα από τις προβολές του video clip θα δοθούν στον «Σύλλογο Παιδιών με Σύνδρομο Down».

Και στη δεύτερη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 10, έχουμε το τραγούδι «Super Freaky Girl» της Nicki Minaj. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 12 Αυγούστου και αποτελεί διασκευή του τραγουδιού «Super Freak» που κυκλοφόρησε το 1981 από τον Rick James. Το «Super Freaky Girl» της Nicki Minaj έχει ήδη φτάσει στην κορυφή του Billboard Hot 100 ενώ στις 18 Αυγούστου κυκλοφόρησε και μία extended version, με την ονομασία Roman Remix, στην οποία η Minaj ενσαρκώνει το alter ego της, Roman Zolanski.

Αναλυτικά, αυτή την εβδομάδα έχουμε:

Στο Νο. 1: σταθερά στην ίδια θέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το «Afraid To Feel» - LF System:
Στο Νο. 2: σταθερά στην ίδια θέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το «B.O.T.A.» (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal:
Στο Νο. 3: δηλαδή 1 θέση πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Green Green Grass» - George Ezra:
Στο Νο. 4: δηλαδή 1 θέση πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Break My Soul» - Beyonce:
Στο Νο. 5: δηλαδή 1 θέση πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «I Ain’t Worried» - OneRepublic:
Στο Νο. 6: η πρώτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «My G» - Aitch & Ed Sheeran:
Στο Νο. 7: δηλαδή 2 θέσεις πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Crazy What Love Can Do» - David Guetta / Hill / Henderson:
Στο Νο. 8: δηλαδή 1 θέση πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Doja» - Central Cee:
Στο Νο. 9: σταθερά στην ίδια θέση με την προηγούμενη εβδομάδα, το «Ferrari» - James Hype & Miggy Dela Rosa:
Στο Νο. 10: η δεύτερη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Super Freaky Girl» - Nicki Minaj:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από follow777. Από το Blogger.