ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα “Top 10” U.K. charts την εβδομάδα #36, 2022


 Τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου το τραγούδι «Afraid To Feel» των LF System αποχωρεί από την κορυφή των βρετανικών Official Charts μετά από παραμονή οκτώ εβδομάδων.


Ενώ έχουμε και τέσσερις νέες εισόδους στα Top 10:

Στην πρώτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 3, βρίσκεται το ολοκαίνουριο τραγούδι «Hold Me Closer» του Elton John με την Britney Spears. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου και εκτινάχθηκε αμέσως στις κορυφαίες θέσεις των charts. Το τραγούδι «Hold Me Closer» περιέχει στοιχεία από τα τραγούδια του Elton John «The Dancer» (1971), «The One» (1992) και «Don’t Go Breaking Me Heart» (1976).

Στη δεύτερη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 6 έχουμε το δυναμικό come back του τραγουδιού «Not Over Yet» του KSI με τον Tom Grennan. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 5 Αυγούστου, έκανε ένα πέρασμα από την κορυφαία δεκάδα και επιστρέφει και πάλι μετά από απουσία μόλις μίας εβδομάδας.

Στην τρίτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 7, έχουμε το επίσης ολοκαίνουριο τραγούδι «I’m Good (Blue)» του David Guetta με την Bebe Rexha. Πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη διασκευή του Γάλλου DJ David Guetta του πρωτότυπου τραγουδιού «Blue (Da Ba Dee)» των Eiffel 65 που κυκλοφόρησε το 1998 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Και στην τέταρτη νέα είσοδο της εβδομάδας, στο Νο. 10, βρίσκεται ο Luude και οι Mattafix με το τραγούδι «Big City Life». Το πρωτότυπο τραγούδι κυκλοφόρησε από τους Mattafix τον Αύγουστο του 2005 με το ντεμπούτο album τους με τίτλο «Songs of a Struggle» και έφτασε στην κορυφή των charts. Η διασκευή του Αυστραλού DJ Luude κυκλοφόρησε στις 17 Ιουνίου 2022 με το τραγούδι να επιστρέφει στα charts μετά από 17 χρόνια.

Αναλυτικά, αυτή την εβδομάδα έχουμε:

Στο Νο. 1: δηλαδή 1 θέση πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «B.O.T.A.» (Baddest Of Them All) - Eliza Rose & Interplanetary Criminal:
Στο Νο. 2: δηλαδή 1 θέση πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Afraid To Feel» - LF System:
Στο Νο. 3: η πρώτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Hold Me Closer» - Elton John & Britney Spears:
Στο Νο. 4: δηλαδή 1 θέση πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «I Ain’t Worried» - OneRepublic:
Στο Νο. 5: δηλαδή 2 θέσεις πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Green Green Grass» - George Ezra:
Στο Νο. 6: η δεύτερη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Not Over Yet» - KSI ft Tom Grennan:
Στο Νο. 7: η τρίτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «I’m Good (Blue)» - David Guetta ft Bebe Rexha:
Στο Νο. 8: δηλαδή 1 θέση πιο πάνω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Ferrari» - James Hype & Miggy Dela Rosa:
Στο Νο. 9: δηλαδή 2 θέσεις πιο κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα, το «Crazy What Love Can Do» - David Guetta / Hill / Henderson:
Στο Νο. 10: η τέταρτη νέα είσοδος της εβδομάδας στα Top 10, το «Big City Life» - Luude & Mattafix:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από follow777. Από το Blogger.